Klimaci.com Jingle Klimaci.com Jingle
Klimaci 23.Yıl
Ürün Grupları
    Menu Close
    RSS

    '2021' 'Mayıs' blog yazısı

    Yorumlar (0) Kavurucu Sıcakları İşkence Olmaktan Çıkarabilirsiniz!

    Deyim yerindeyse kendinizi “yapış yapış” hissediyorsunuz. Ne büroda çalışabiliyor ne de evde iş yapabiliyorsunuz. O zaman önerilerimize kulak verin.

    Yazın kavurucu sıcaklarda serinlemenin yollarını ararız hep. Dışarılara kaçmayı ve havuzda yüzmeyi hayal ederiz. Bu havalarda çok sevdiğimiz alışveriş...

    Yorumlar (0) Kaset Tipi Split Klima Nedir, Nerede Kullanılır, Nasıl Monte Edilir, Nasıl İnceleyebilirim?
    Kaset tipi split klimaların iç üniteleri tavan arası boşluğuna monte edilirler. Opsiyonel olarak taze hava alma imkanları olduğundan yüksek konfor şartlarının istendiği mekanlarda tercih edilirler. Dört yöne hava üfleme özelliğine sahiptirler.
    Yorumlar (0) Klimalar İle İlgili Teknik Terimler
    SPLİT: İki parçadan oluşan anlamında İngilizce bir kelimedir. Klimanın iç ve dış iki ayrı üniteden oluştuğunu anlatır. HEAT PUMP: Türkçe karşılığı ısı pompasıdır. Bu özelliğe sahip klimalar elektrik enerjisini direkt olarak ısıya çevirmek yerine, dışarıdaki ısıyı içeriye taşıyarak ortamı ısıtırlar.
    Yorumlar (0) Mobil Klima Nedir, Taşınabilir mi, Dış Ünitesi Var mı, Hava Hortumu Olmadan Çalışır mı, Nasıl Monte Edilir, Ses Seviyesi Ne Kadardır ?

    Mobil Klima Nedir?

    Mobil klima odadan odaya taşınabilir mi?

    Tek üniteli olan mobil klimanızı çalıştırabilmeniz için 15 cm çapındaki fleksible hortumunu oda dışına çıkarmanız yeterlidir. Bu hortumun oda dışına çıkarılması cam veya duvardan yapılabilir.

    Mobil klimanızı oda oda gezdirerek kullanmak ...

    WhatsApp
    WhatsApp
    WhatsApp