Klimaci.com Jingle Klimaci.com Jingle
Klimaci 23.Yıl
Ürün Grupları
    Menu Close
    RSS

    '2021' 'Şubat' blog yazısı

    Yorumlar (0) Dış Ünitesiz Duvar Tipi Monoblok Klima Nedir, Nasıl Monte Edilir?

    Dış Ünitesiz Duvar Tipi Monoblok Klima Nedir?

    Dış ünitesiz duvar tipi monoblok klimalar, tek üniteden oluşurlar. Dış üniteleri yoktur. Soğutma amaçlı kullanım esnasında drenaj bağlantısına ihtiyaç duymazlar. Drenaj suyunu yoğuşturarak kondenzasyon havası ile birlikte dış ortama atarlar.

    Özel tasar...

    Yorumlar (0) Araç Kliması Kullanımı ve Ozon

    Araç klimaları teneffüs ettiğimiz havanın konforu açısından önem arzetmektedir. Klima sisteminin soğuk havalarda olduğu gibi sıcak havalarda da sorunsuz çalışması gerekir. Özellikle sıcağın ve nemin dayanılmaz hale geldiği bölgelerde sorunsuz çalışan bir klima sürücünün en büyük yardımcısıdır.

    Hava...

    Yorumlar (0) Klima Nedir?

    Klimalar insanların daha rahat ve verimli yaşaması amacıyla kapalı ortamların havasını soğutan, nemini alan, isteğe bağlı olarak ısıtan toz ve partikülleri filtre eden cihazlardır. Klimalar, konutlardan araçlara, işyerlerinden eğitim mekanlarına kadar tüm alanlarda kullanılmaktadırlar.

    Klima artık ...

    Yorumlar (0) Klima' nın Tarihçesi

    Klima cihazının tarihi insanlık kadar eskidir. İlk insanlar vücut ısılarını koruyabilmek ve kişisel konfor sağlamak için hayvan derilerini kullanıyorlardı. Daha sonraları Mısırlı egemen sınıf, palmiye dallarıyla kendisini serinleten esirleri kullandı. Romalılar ise meşhur hamamlarında ventilasyon ve...

    Yorumlar (0) Klima Cihazları Nasıl Soğutur - Isıtır?

    Klima Cihazları Nasıl Soğutur?

    Klima cihazları, içerisindeki gazın buharlaşma ve yoğunlaşma özelliğinden faydalanarak ortamda bulunan ısıyı dışarı atarlar. Split klimalarda iç ünite içinden geçen gaz ortamdaki ısıyı emerek buharlaşır. Bu sayede ortam soğur. Buharlaşan gaz dış üniteye geldiğinde yoğ...

    WhatsApp
    WhatsApp
    WhatsApp